Vi utvider med nye flinke folk på laget!

Oslo Kjøl og Klima as overtar driften i Klimavent AS

Det er med stor entusiasme vi kan informere om at Oslo Kjøl og Klima, viderefører driften i selskapet Klimavent fra 1.2.2024. Piotr Zeranski i Klimavent med sin faglige tyngde inngår i satsningen som Oslo Kjøl og Klima har innen ventilasjon, varmepumper og kjøleanlegg.

Oslo Kjøl og Klima kontor ligger på Skedsmokorset og har sine kunder på Romerike og Oslo området.

Klimavent as, har sitt hovedsete i Rygge, i Østfold Fylke og server sine kunder herfra. Hovednedslagsfeltet er i Sarpsborg, Fredrikstad og Moss området, men har også dekket marked opp mot og i Osloområdet.  

Oslo Kjøl og Klima og Klimavent har ansatte med lang og bred erfaring innen sine faggrupper. Med denne sammenslåingen kan vi forbedre vårt fokus på de oppgaver som ligger ute hos våre kunder og deres behov. Økte miljøkrav og store endringer i bransjen generelt stiller høye krav til personell og måten vi utfører jobbene på.    

Som kunder hos Klimavent, vil dere fortsatt ha Piotr som utførende og kontaktperson og vil ikke merke noen stor endring i det praktiske. Men, Piotr vil nå ha bedre tid til å utføre sine oppdrag og gi sine kunder optimal service og oppfølging.  Vi ser frem til ett godt og konstruktivt samarbeide med våre kunder. Er det noen spørsmål eller ytterligere info som ønskes hører vi gjenre fra dere.